Over ons

Wij zamelen goed bruikbare, gebruikte kleding in en geven dit aan mensen met een laag inkomen en/of financiële problemen.

Wij zijn gevestigd in Bergschenhoek aan de weg en bos 110. Momenteel zijn we geopend van maandag tot en met donderdag in de middag van 12.30 tot 15.30.

Op deze tijden bent u welkom om in te schrijven, kleding af te halen en/of te brengen.

Tijdens de Covid-19 crisis is het zo dat we tijdens de openingsuren alleen op afspraak met een maximale duur van 20 minuten op afspraak mensen kunnen ontvangen. max twee mensen van een gezin mogen dan binnen.

De regels zijn dat er mondkapjes gedragen moeten worden en bij binnenkomst de handen ontsmet dienen te worden. We doen dit natuurlijk voor uw veiligheid, maar ook voor de veiligheid van onze vrijwilligers.

Kleding kan verkocht worden om wat kosten te dekken en de prijzen zullen liggen tussen €2,00 en €7,50 liggen. Zo kunnen mensen die net boven het minimum zitten ook gebruik maken van onze kledingbank en kunnen wij een klein beetje de kosten dekken om te blijven bestaan. indien u denkt in aanmerking te komen, neem dan even contact op via info@kledingbank-lansingerland.nl.

Het aanbod is erg wisselend omdat we afhankelijk zijn van wat er wordt binnengebracht. Binnen gekomen kleding word eerst uitgezocht, gesorteerd en gecontroleerd op bruikbaarheid. Niet bruikbare kleding word ingezameld en gaat naar andere goed doelen. Babykleding tot maat 74 geven wij aan stichting slimme boefjes of aan kindertehuizen. Momenteel hebben wij iets meer dan 200 mensen ingeschreven en lopen er 12 vrijwilligers om ons te helpen. Bent u geïnteresseerd om ons te helpen belt u ons dan even op en dan maken we een afspraak.

Ook zoeken we nog bestuursleden algemene zaken en een Coordinator.

Na een inwerkperiode kunnen we dan zien hoe we verder kunnen.