Over ons

In 2014 is de Kledingbank opgericht ontstaan vanuit de directe behoefte om mensen met een smalle beurs aan kleding te helpen.

Inmiddels zijn we met 12 vrijwilligers en breiden we steeds een stapje verder uit om de kledingbank verder uit te bouwen.

Het is onze intentie om vanaf 2023 4 dagen per week open te zijn om nog meer mensen te kunnen helpen met kleding, schoenen, jassen en waar nodig beddengoed.

Ook is er een plan om de ruimte te vergroten voor onze klanten.

Daarnaast bieden we mensen die zonder werk zitten en geen financiele middelen hebben, hulp bij sollicitaties. Naast geschikte kleding voor de sollicitatie, geven we hulp bij het kweken van zelfvertrouwen kweken en tips en tricks voor een goed gesprek.

Wat wij zoeken:

Vrijwilligers

Project leider 2023-2024

Fondsenwerver om het voortbestaan van de kledingbank zeker te stellen.

Donateurs

Door de crisis van afgelopen maanden is het lastig om de huidige begroting voor 2022 rond te krijgen. Om ons begrotingstekort structureel op te lossen komen we graag in contact met sponsoren die ons voor een (liefst langere) periode willen ondersteunen.

Verder hebben we een Auto gekregen van een van onze donateurs en op de auto kan reclame ruimte worden gekocht en deze kunnen onze donateurs aftrekken van de belasting, dus hoe meer u geeft hoe meer mensen we kunnen helpen.

Meer informatie en aanmelden via: info@kledingbank-lansingerland.nl